LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Billgren kämpade för sitt liv – egna orden: "Oförståeligt"

13 feb, 2017 
Malin Ljung
TV4-profilen Elsa Billgren har haft en minst sagt tuff start på 2017. I början av februari meddelade hon via sin blogg att hon kämpade för sitt liv och hade opererat bort sin livmoder. Nu skriver hon om sin nya framtid.
Annons

Det har knappt gått två veckor sedan TV4-profilen Elsa Billgren, 31, chockade sina bloggläsare med att plötsligt publicera inlägg om att allt inte stod rätt till med hennes hälsa.

“Den här vintern har varit den värsta och bästa i mitt liv. Bästa för att jag har fått en unge som jag älskar mer än jag trodde var möjligt. Det är ju sånt folk säger när de får barn, men något jag inte förstått vidden av förrän jag själv låg där med en annan människa i min famn. Den värsta för att jag kämpar för mitt liv”.

Tre dagar senare bloggade hon igen, denna gång från sjukhussängen, och meddelade att hon opererat bort sin livmoder.

” Igår var jag 30 år och det känns som ett helt annat kapitel i mitt liv. Idag fyller jag 31 år och vaknar upp utan livmoder men med min son vid min sida. Helt nya förutsättningar i livet, en hel del kämpa och rädsla kvar, men nu är jag iallafall förbi en stor kulle av detta”, skrev hon då.

Annons

Nu har “Äntligen hemma”-inredaren kommit hem från sjukhuset och reflekterar över vad som hänt, och hur hennes framtid drastiskt förändrats.

“Just nu är det oförståeligt allting eftersom det gått så fort. Allt har förändrats på ett par månader men samtidigt är det precis lika dant. Vi får bygga om vår framtid lite, men drömmarna finns kvar”, skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Samtidigt ger hon glädjebeskedet att hon sakta men säkert repar sig, och att livet med maken Pontus de Wolfe, 35, och lille sonen Lynn, 7 månader, ändå är sig likt.

“När jag hade allt ville jag bara ha mer. Nu vet jag att det kan bli hur som helst, och jag tänker inte slösa en sekund på att längta efter något annat”, skriver hon.

Hänt.se har tidigare varit i kontakt med Elsa Billgren och maken Pontus som inte vill kommentera, utan hänvisar till bloggen.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons